Spaghetti smash

Is een cakesmash reportage niks voor jouw kindje? Dan is een spaghetti smash wellicht wel iets.

Een cakesmash reportage plannen we ongeveer een maand voor de verjaardag. Hierdoor heb je nog tijd om uitnodigingen aan familie en vrienden te sturen voor het grote feest.

De reportage kost € 100,00 en is inclusief gebruik van alle accessoires, kleding en de spaghetti en duurt maximaal een uur.

We hebben diverse achtergronden waar deze setting op gemaakt kan worden en een aantal koksmutsen en een schort. De schort is vanaf baby tot maximaal 4 jaar te dragen.
Bij baby’s kan dit heel schattig met alleen een luier eronder, bij oudere kindjes moet hier wel meer onder, omdat de schort dan wat kort wordt.

We maken een paar foto’s zonder spaghetti en na het eten in bad, zodat je de kleine weer lekker schoon mee naar huis kunt nemen.
Alle benodigdheden zijn aanwezig. Vergeet geen setje schone kleren en een luier mee te nemen.

Broers en zussen mogen ook op de foto. Ze mogen helpen met wassen bijvoorbeeld of ook even de spaghetti proeven.
Uiteraard niet de gehele reportage, aangezien het gaat om de verjaardag van de jarige. Per reportage is er maar 1 setting mogelijk.
Wil je voorafgaand een leuke gezinsfoto, dan is buiten mogelijk voor een meerprijs van € 30,00. Geef dit van te voren aan.

Bij deze reportage krijg je 10 foto’s naar keuze en de collage op hoge resolutie. De collage wordt naar mijn eigen inzicht vormgegeven.
Wil je aanpassingen aan de collage dat telt dit als 1 extra foto bewerking.
Extra foto’s kosten € 5,00 per geretoucheerde foto of € 75,00 voor alle foto’s ongeretoucheerd.
Deze niet geretoucheerde foto’s zijn voor privé gebruik en niet om op het internet te plaatsen.
In het geval van een combinatiereportage betaal je dit bedrag per reportage dat je langskomt.