Newborn


Een van de mooiste momenten in je leven is de geboorte van je kindje. Wij leggen dit met veel liefde voor jullie vast.

Een newborn fotoshoot plan ik vaak al aan het einde van de zwangerschap. Uiteraard is dit een voorlopige datum, omdat je nooit weer wanneer je gaat bevallen. Dit is voor ons meer om een gaatje vrij te houden rond de uitgerekende datum. Veel tijd zijn we kwijt aan de voorbereiding en het “in slaap vallen” van de baby. Hierom reken ik 3 uur voor de reportage.
Ik plan het altijd graag rond dag 7/8, maar uiteraard kan het makkelijk tot 3 week oud en soms nog wel ouder.

Het belangrijkste is dat alles veilig gebeurd in een fijne omgeving voor de baby.

De fotoshoot kost € 169,00 en is inclusief gebruik van alle manden, pakjes en accessoires. Het is mogelijk om de foto’s in de studio te maken of thuis (tegen meerprijs van € 25,00 en reiskosten). Ik neem dan een selectie aan manden en accessoires mee. Je kunt wel aangeven waar je van houdt.

Als ik bij jullie thuis kom, zet de kachel goed hoog en doe de kleine van te voren nog in bad, wikkel een warme deken om hem/haar heen, zodat we geen lastige kleren hoeven uitdoen tijdens de fotoshoot.

Uiteraard mogen de ouders, oudere broertjes en zusjes ook op de foto. Let er wel op dat er iemand aanwezig is voor het vermaken van de broertjes/zusjes, 3 uur is een lange zit. 

Bij deze fotoshoot krijg je 10 foto’s op hoge resolutie.
Extra foto’s kosten € 4,00 per foto of € 50,00 voor alle foto’s * (niet geretoucheerd).
Eventuele reiskosten zijn € 0,35 per gemaakte km.

Wil je ook een baby fotoshoot erbij boeken, dan is er een combinatie prijs mogelijk van € 209,00 ipv € 234,00 als je het lost boekt.
Of samen met de cakesmash fotoshoot voor € 235,00 ipv € 269,00 als je lost boekt.

Wil je foto’s voor het geboortekaartje gebruiken, dan kan ik die binnen 48uur al aanleveren.

* Bij een combinatie fotoshoot betaal je dit per fotoshoot dat je langskomt, je bepaald zelf van welke Fotoshoot van de combi je dit wilt.